Volcube: Verbeter uw optiekennis met online trainingsplatform

Improve your options trading via a dedicated education platform

Gratis proefperiode van twee weken

Door een unieke samenwerking mag Euronext u een gratis proefperiode van twee weken aanbieden op een speciale Euronext versie van Volcube, het online trainingsplatform voor opties.

Volcube, ontwikkeld door DWTC dochteronderneming Market Squared, is een eenvoudig te gebruiken interactief trainingsplatform voor de handel in opties. De trainingen zijn geschikt voor beginners, ervaren handelaren en iedereen daartussenin. Deze special versie van Volcube werkt met simulaties een voorbeelden van opties op de AEX-Index®, CAC 40-index, Milling wheat (tarwe) en de Heineken optieklassen, waardoor gebruikers, in een risico-vrije leeromgeving, kennis kunnen maken met opties die op Euronext worden verhandeld.

De training begint vanuit de basiskennis waarna, naarmate uw kennis en vaardigheden toenemen, de simulaties steeds complexer worden. Volcube geeft u een zo realistisch mogelijk beeld van het daadwerkelijk handelen in opties en leert u om de diverse theoretische modellen in de praktijk te brengen.

De training is Engelstalig. Door het unieke karakter van deze training en de simulaties met op  Euronext verhandelde opties wilden wij u deze mogelijkheid echter niet onthouden.  

Meldt u nu aan voor de gratis proefperiode van 14 dagen.
Meer informatie en inschrijven Volcube trainingsplatform

Gebruik deze unieke aangepaste versie om uw handelsvaardigheden en -kennis te testen aan de hand van een aantal van de meest verhandelde optieklassen op Euronext.

Voor voorwaarden, verplichtingen en verdere informatie verwijzen wij u naar de website van van Volcube

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM