Tussenpersonen

Controleer jouw aanbieder

Controleer in de registers of jouw aanbieder of de bemiddelaar waarmee je zaken wilt doen een vergunning of een goedgekeurd prospectus van de AFM heeft.

Bank/online broker/vermogensbeheerder

Rechtstreeks handelen met de beurs is niet mogelijk. Een bank, online broker of vermogensbeheerder is nodig om koper en verkoper bijeen te brengen. U plaatst een order bij uw bank, online broker of vermogensbeheerder, waarna deze uw order zal uitvoeren via een handelsplatform. Hoewel er maar 1 beurs is in Nederland, bestaan er meerdere handelsplatformen (waarvan de beurs er een is). U kunt er dus niet automatisch vanuit gaan dat uw order op de beurs wordt uitgevoerd.

Daghandel centra

Deze centra faciliteren de handel voor handelaren op de wereldwijde financiële markten vanaf Beursplein 5 of iedere willekeurige remote locatie. Deze handelshuizen zijn er voor de professioneel ingestelde handelaar met ambitie. Ideaal voor de belegger die zijn strategie naar een hoger niveau wil brengen en klaar is voor de volgende logische stap in de wereld van het beleggen...

Bank/BROKER/VERMOGENBEHEERDER DAGHANDEL CENTRA
Beleggen - BinckBinck
 
Beleggen - Better OptionsBetter Options LLP    
Beleggen - DEGIRODEGIRO
 

Beleggen - GETSGETS

Beleggen - LynxLynx

 

Beleggen - RabobankRabobank

 

Beleggen - Theodoor GilissenTheodoor Gilissen Bankiers N.V.

 

Beleggen - TradersOnlyTradersOnly

 

 

Euronext Market Insight App

Koersen en overzichten

AEX-Index

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM