In de Boardroom

'In de Boardroom', een initiatief van Euronext, brengt de CEO van beursgenoteerde bedrijven bij u op het scherm. Tijdens een interview gaat de CEO dieper in op ontwikkelingen, trends en resultaten van het bedrijf. U kan het interview volgen via een live webinar en/of het achteraf bekijken.

In de Boardroom: Bernd Stahli, CEO NSI NV

Ook de tweede uitzending van ‘In de Boardroom’ was zeer interessant. Te gast was Bernd Stahli, CEO van beursbedrijf NSI NV, de specialist in commercieel (kantoren) vastgoed in Nederland. NSI is misschien niet het meest bekende beursgenoteerde bedrijf, maar wel zeer interessant. Geheel tegen de trend in, wist NSI in 2018 namelijk wel aandeelhouderswaarde te creëren! 

Tijdens een interactief gesprek hoort u alles over NSI. Hoe staat de Nederlandse vastgoedmarkt er voor? Waar ziet Stahli kansen en waarom besloot hij de focus van NSI te verleggen naar de kantorenmarkt? Maar ook: wat waren de resultaten over 2018, hoe presteert NSI de afgelopen jaren en hoe ver zijn ze met de herstructurering? En natuurlijk: waarom zouden beleggers in NSI moeten investeren?

In de Boardroom: Frans Muller, CEO Ahold Delhaize

Nu terug te kijken: de allereerste uitzending van ‘In de Boardroom’  met als gast niemand minder dan Frans Muller, de kersverse CEO van Ahold Delhaize NV.

Tijdens een uitgebreid en interactief gesprek hoort u alles over de laatste ontwikkelingen bij Ahold Delhaize. Hoe staat het bedrijf er voor? Waar ziet Muller kansen? Maar ook; hoe wapent Ahold Delhaize zich tegen de opkomst van online giganten als Amazon? En wat mogen beleggers de komende jaren verwachten?

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM