Home

De Gong

Bol.com Beste webwinkel

De Gong

Market Wizards

De Gong

Ebbinge Investment Program
Videos

VEON

VEON marks first trading day
“Deze nieuwe notering geeft ons eenvoudiger toegang tot Europese investeerders en stelt ons in staat om onze investeerdersbasis te verbreden. Amsterdam wordt wereldwijd erkend als een belangrijk centrum voor de ontwikkeling van software en digitaal talent. Hierdoor is de stad het logische hoofkwartier voor onze groep van waaruit we onze wereldwijde ambities gaan nastreven. ”
Jean-Yves Charlier, CEO VEON

 

Avantium

Avantium haalt € 119 miljoen op met succesvolle beursgang
“ De notering aan Euronext Amsterdam en Brussel is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf die zal bijdragen aan een effectieve uitvoering van onze ambitieuze strategie en het voor Avantium mogelijk maakt om in te spelen op  de toenemende  vraag naar hernieuwbare chemicaliën en materialen en het groeiende bewustzijn rond duurzame producten en –productiemethoden.”
Tom van Aken, CEO Avantium

 

AScX®-Index

AscX index chart

Smallcapindex gaat voor het eerst door de 1000 punten
Nieuw record: de AScX breekt door de 1000 punten grens! De kleinere beursfondsen doen het uitzonderlijk goed

AEX Experience

Stap in de wereld van de beurs
Werp met uw bedrijf, studenten, collega’s, leden van uw beleggings- of serviceclub of andere groep geïnteresseerden een exclusieve blik achter de schermen van de Amsterdamse beurs!
Bezoek Beursplein 5, bestel nu online uw entreekaarten.

Laatste nieuws

Laatste Nieuws

Laatste

Ahold NL0011794037
Fusie/Overname - Ingangsdatum: 25 juli 2016

Voor meer informatie kunt u terecht op www.euronext.com

12 Jul 2017 NEPI ROCKCASTLE PLC IM00BDD7WV31-XAMS
initialisechart("","NL0000000107-XAMS","300","1.5","blue","FR")
initialisechart("","NL0000249274-XAMS","300","1.5","blue","FR")
Educatie

Beursplein 5

Ga mee op een spannende, interactieve reis door de geschiedenis, van de zeevarende VOC en het allereerste aandeel tot de moderne elektronische beursvloer van nu. 

Het Klokhuis

Maurice duikt in de wereld van het grote geld. Hij legt op de Amsterdamse Beurs uit wat een aandeel is en hoe een koers tot stand komt. Wat moet hij doen? Sparen of beleggen?

Volcube- online optietraining

Volcube: Verbeter uw optiekennis met online trainingsplatform. Door een unieke samenwerking mag Euronext u een gratis proefperiode van twee weken aanbieden op een speciale Euronext versie van Volcube, het online trainingsplatform voor opties.