Beursplein 5

Een eeuw geleden opent Beursplein 5, een schepping van architect Jos Cuypers, voor het eerst haar deuren. Na drie eeuwen ‘inwonen’ bij de goederenhandelaren in de gemeentelijke Koopmansbeurzen gaat daarmee een langgekoesterde wens van de Amsterdamse effectenhandelaren in vervulling: een eigen beursgebouw als basisvoorwaarde voor een gezonde groei van de effectenhandel. Na de start van de handel op 2 januari 1914 blijkt al snel het grote belang van de aparte effectenbeurs voor de Nederlandse economie. Het ‘eigen huis van de effectenhandel’ ontwikkelt zich tot de ontmoetingsplaats van vraag en aanbod van kapitaal in Nederland. En het adres van het beursgebouw van Jos Cuypers, Beursplein 5, groeit uit tot het begrip dat het vandaag de dag is.

Actueel

AEX Experience

Stap in de wereld van de beurs
Werp met uw bedrijf, studenten, collega’s, leden van uw beleggings- of serviceclub of andere groep geïnteresseerden een exclusieve blik achter de schermen van de Amsterdamse beurs!
Bezoek Beursplein 5, bestel nu online uw entreekaarten.

Euronext Market Insight App

Koersen en overzichten

AEX-Index

 

Informatie

Voor vragen over beleggen verwijzen wij u graag door naar:

Binck Bank

Beleggers kunnen 6 dagen per week (ook in de avond) contact opnemen met de deskundige en ervaren medewerkers.

Klantenservice & Orderdesk
Tel. 020 - 606 2666
Mail klantenservice@binck.nl
www.binck.nl

 

DEGIRO

De servicedesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 22:00. U kunt uw vraag of opmerking 24 uur per dag, 7 dagen per week naar ons versturen

Service & Orderdesk
Tel. 020 - 535 3496
Mail klanten@degiro.nl
www.degiro.nl

 

Evi van Lanschot

Heeft u vragen over beleggen dan kunt u op werkdagen van 8:30 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 gratis contact opnemen met onze specialisten

Klantenservice
Tel. 0800 290 29 00
Mail info@evivanlanschot.nl
www.evivanlanschot.nl/beleggen

 

LYNX

Heeft u vragen of wilt u (gratis) telefonisch een order inleggen? Wij staan elke werkdag van 8 tot 22 uur voor u klaar. Daarnaast kunt u 24/7 terecht in ons Service Center.

Klantenservice & Orderdesk
Tel. 0800 – 2030 (gratis)
Mail info@lynx.nl

www.lynx.nl 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM