TradersOnly

Gouverneurlaan 4
Weert
T 0800 - 82 012 00
M support@tradersonly.nl
S www.tradersonly.nl

TradersOnly onderscheidt zich als broker door zich specifiek te richten op de groep actieve beleggers. Ons platform biedt de mogelijkheid razendsnel te beleggen op 100 verschillende beurzen in 22  landen wereldwijd.

Het platform is enorm uitgebreid en biedt ongekende mogelijkheden voor handel in aandelen, opties en futures. Dit maakt het handelssysteem met name interessant voor de actieve belegger met de nodige ervaring.

Het team van TradersOnly is volledig ingericht om deze actieve belegger van dienst te zijn. Tussen 9:00 en 17:00 uur zijn we tijdens werkdagen altijd telefonisch bereikbaar en tot 22:00 uur kunt u per mail met vragen bij ons terecht.

Belangrijker misschien is dat u geen  bandje maar altijd een werknemer aan de lijn krijgt. Ons doel is om u zo snel mogelijk persoonlijk van dienst te zijn. Mocht u tussen 9:00 en 22:00 uur geen toegang hebben tot het platform, maar wilt u een positie dringend innemen of sluiten, dan leggen wij dit order dan ook graag voor u in.

We laten het echter niet bij deze service. We zetten graag een extra stap en doen er alles aan om onze klanten op te leiden. Ons succes is namelijk afhankelijk van uw succes.

Met regelmaat plaatsen we op onze TradersAcademy dan ook educatieve webinars. Ook laten een aantal experts middels deze website regelmatig hun gedachten los op mogelijk interessante investeringen. Dit alles is bedoeld om van u een betere belegger te maken.

Twee keer per maand verzorgen we een seminar op kantoor. In dit seminar licht één van onze werknemers de basisbeginselen van het platform duidelijk toe. U bent als klant altijd welkom op dit seminar.

Uw kosten blijven beperkt tot de transactiekosten. Er is geen sprake van bewaarlonen, abonnementskosten, kosten bij opening van de rekening of bij het verwerken van dividenden. Ons doel is om de transactiekosten zo laag mogelijk te houden en zeker voor de actieve belegger zal dit zich uitbetalen. 

De combinatie van een razendsnel en uitgebreid platform, hoogstaande klantenservice en lage transactiekosten maakt TradersOnly de ideale broker voor de actieve belegger.

Wil jij de beste belegger worden die je kan zijn? Dan ben je bij TradersOnly aan het juiste adres.

TradersOnly is actief op de volgende Euronext markten:

Cash Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen X X X  
Obligaties X X X  
Warrants & Cerificates X X X  
ETFs (Trackers) X X X  
Funds        
DERIVATEN Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen opties X X X  
Aandelen futures X X X  
Index opties X X X  
Index futures X X X  
FX opties X      
FX futures X      
Commodity opties     X  
Commodity futures     X  

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM