Theodoor Gilissen Bankiers N.V.

Keizersgracht 617
Amsterdam
T 020 - 527 60 00
M info@gilissen.nl
S www.gilissen.nl

Serieuze expertise
Vermogen is er om gekoesterd te worden. Bijvoorbeeld om ervan te leven, het te laten groeien of er goed mee te doen. Vermogen dient vele doelen. Per persoon en situatie vraagt dit om een andere aanpak. Hoe anders de aanpak per keer ook moge zijn, beleggingen maken er vaak onderdeel van uit.
Om vermogen op de juiste wijze te koesteren, is kennis van beleggen belangrijk. Bij Theodoor Gilissen vindt u die in overvloed. Bij ons vormt beleggen het kloppend hart. Dit kloppend hart wordt gevormd door mensen. Stuk voor stuk experts die hun sporen in het vak hebben verdiend. Uw private banker is naast uw persoonlijk aanspreekpunt tevens uw ervaren beleggingadviseur.
Ook andere beleggingsspecialisten, zoals onze beleggingsstateeg, analisten en portfoliomanagers zetten hun kennis en ervaring in voor uw vermogen. Zij delen hun kennis en interpretaties met uw private banker, maar ook rechtstreeks met u via uw online dashboard ‘Mijn Gilissen’, via ons kenniskanaal Gilissen.nu, via onze periodieke bijeenkomsten en, indien u wenst, één op één.

Theodoor Gilissen beschikt daarnaast over een gespecialiseerde handelsdesk. In haar best execution-beleid spannen de handelaren zich in om bij het uitvoeren het best mogelijke resultaat voor u te krijgen.

De aandachtsgebieden van onze beleggingsexperts.

Beleggen - Aandachtsgebieden Theodoor Gilissen

Over Theodoor Gilissen
Wij zijn een private bank met focus op beleggen, waar uw persoonlijke aanspreekpunt een dikke acht krijgt van haar relaties. Of het nu gaat om uw eigen vermogen, dat van uw instelling of van uw cliënten: het krijgt professionele aandacht en ú plukt de vruchten. Jarenlange ervaring waar u volop van profiteert. Waar keuzevrijheid – bovenal bij beleggingen – voorop staat.

Een serieus verstandige keuze voor het onderbrengen van grotere vermogens (vanaf EUR 500.000 vrij belegbaar).

Theodoor Gilissen Bankiers N.V. is actief op de volgende Euronext markten:

Cash Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen X X X X
Obligaties X X X X
Warrants & Cerificates X X X X
ETFs (Trackers) X X X X
Funds X X X X
DERIVATEN Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen opties X X X  
Aandelen futures        
Index opties X X X  
Index futures X X X  
FX opties X      
FX futures X      
Commodity opties        
Commodity futures        

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM