Rabobank

Bezoek uw lokale Rabobank voor meer informatie
S www.rabobank.nl/beleggen

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, beleggingsdienstverlening en vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling.
Kiest u voor beleggen bij de Rabobank, dan kiest u voor beleggen met beleid. Bij een bank die belegt met een realistische en evenwichtige aanpak. Ook vandaag de dag kan beleggen een goede manier zijn om uw doelen te bereiken. Maar dat vraagt wel om een zorgvuldige aanpak.
Als u met ons in gesprek gaat, inventariseren wij eerst uw financiële doelen. Blijkt beleggen een goede keuze om uw financiële doelen te bereiken? Dan brengen wij in beeld op welke manier u dit het beste kunt doen.
Op www.rabobank.nl/beleggen vindt u meer informatie over beleggen bij de Rabobank en ziet u op welke manier u contact met ons kunt opnemen.

Rabobank is actief op de volgende Euronext markten:

Cash Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen X X X  
Obligaties X      
Warrants & Cerificates        
ETFs (Trackers) X      
Funds X      
DERIVATEN Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen opties X X    
Aandelen futures        
Index opties X X    
Index futures X      
FX opties X      
FX futures        
Commodity opties        
Commodity futures        

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM