Lynx

Herengracht 527
Amsterdam
T 0800-2030
M info@lynx.nl
S www.lynx.nl

LYNX is in 2006 gestart in Nederland met als doel particuliere beleggers tegen zeer lage tarieven de beste handelsmogelijkheden te bieden op beurzen wereldwijd. Voor ons geldt maar één ding: het succes van onze klanten. Daarom werken wij er elke dag aan om onze dienstverlening steeds weer te verbeteren. Het is dus geen toeval dat we in korte tijd zijn uitgegroeid tot een grote partij binnen Europa waarbij wij inmiddels onze diensten aanbieden in negen verschillende Europese landen.

Bekroond handelsplatform met unieke Trader Tools
Het LYNX Handelsplatform met zijn unieke en krachtige Trader Tools is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en snel, en al meerdere keren uitgeroepen tot beste handelsplatform ter wereld. Leg combinatieorders in, handel direct in de grafiek, of maak gebruik van SMART Routing voor de beste prijs die op verschillende beurzen wordt afgegeven.

Bovendien kunt u met onze apps handelen waar en wanneer u maar wilt, zowel op uw mobiel als op uw tablet.

Grootste aanbod beleggingsproducten
Handel in aandelen, opties, futures, hefboomproducten, valuta’s, CFD’s, ETF’s en obligaties op ruim 100 markten in maar liefst 30 landen, in Europa, Amerika en Azië. Dit uitgebreide aanbod maakt LYNX uniek als broker. Zo handelt u gemakkelijk in opties en futures, in zowel Nederland, Duitsland als in de VS.

Kennis, educatie & inspiratie
Als klant van LYNX heeft u toegang tot masterclasses, video’s, artikelen, e-books, nieuwsbrieven en concrete beleggingsideeën van experts. U wordt iedere ochtend via de Morning Call op de hoogte gehouden van de laatste beursontwikkelingen en kunt dagelijks uw voordeel doen met een uitgebreide technische analyse update.

Persoonlijke en deskundige service
De klantenservice van LYNX is de afgelopen drie jaar door CASH Magazine verkozen tot Beste Service. Onze medewerkers staan op werkdagen van 8:00 tot 22:00 uur voor u klaar. Stel uw vraag via telefoon, e-mail, chat of WhatsApp. Daarnaast kunt u 24/7 terecht voor informatie in het Service Center op onze website.

Zeer lage en transparante tarieven
Bij LYNX handelt u tegen zeer lage tarieven en hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte en verborgen kosten. 

Lynx is actief op de volgende Euronext markten:

Cash Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen X X X  
Obligaties X X X  
Warrants & Cerificates X X X  
ETFs (Trackers) X X X  
Funds        
DERIVATEN Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen opties X X X  
Aandelen futures X X X  
Index opties X X X  
Index futures X X X  
FX opties X      
FX futures X      
Commodity opties     X  
Commodity futures     X  

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM