DEGIRO BV

Herengracht 442
Amsterdam
T 020-5353496
M klanten@degiro.nl
S www.degiro.nl

DEGIRO, een nieuw online beleggingsplatform, is gelanceerd. DEGIRO start met tarieven die 80% onder de huidige standaard liggen. Daardoor is DEGIRO direct de goedkoopste online broker ter wereld. Daarnaast biedt het beleggingsplatform klanten wereldwijd de meeste handelsmogelijkheden binnen een veilige online webtrader met innovatieve tools. 

DEGIRO werd in 2008 opgericht door vijf oud Binck-medewerkers en richtte zich met de dienstverlening aanvankelijk op de professionele markt. De lage tarieven en snelle infrastructuur zorgden voor groei. Inmiddels werken er 40 mensen bij de groep en loopt jaarlijks via het platform voor bijna tien miljard euroaan transacties op 100 beurzen wereldwijd. Dit succes wil DEGIRO herhalen op de markt voor particuliere beleggers. DEGIRO opent daarom nu ook de deuren voor particuliere beleggers.

Laagste prijzen
Transactiekosten bepalen voor een groot deel het rendement. In vergelijking met de bestaande spelers is DEGIRO tot wel 80% goedkoper. Bij de grootste beleggersbank van Nederland betalen klanten voor een transactie van € 10.000,- al snel € 16,50. Bij DEGIRO is dat tussen de € 2,- en € 4,-, afhankelijk van het ordertype. Dit kan door de efficiënte bedrijfsvoering van DEGIRO en de solide IT-infrastructuur.

Innovatieve tools
Naast de ongekend lage tarieven, komt DEGIRO ook met een aantal innovatieve tools. Zo is het via DEGIRO mogelijk om eenvoudig een gespreide portefeuille samen te stellen. Dit kan door te beleggen in fracties al vanaf een vermogen van €1,-. Ook wordt het mogelijk om orders in bedragen op te geven, naast de ouderwetse manier van aantallen.

Wij bieden op zeer transparante wijze onze klanten groothandelstarieven aan. Bij ons zijn er geen verborgen kosten en een account openen is kosteloos. Beleggers zijn steeds vaker volledig online actief. Hier sluit DEGIRO perfect op aan. Bij ons betalen klanten niet voor overbodige kosten. DEGIRO neemt het verschil in tarieven dat tussen professionele en particuliere beleggers bestaat weg,” zegt Gijs Nagel, één van de oprichters van DEGIRO.

DEGIRO BV is actief op de volgende Euronext markten:

Cash Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen X X X X
Obligaties X X X X
Warrants & Cerificates X X X X
ETFs (Trackers) X X X X
Funds X X X X
DERIVATEN Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen opties X X X  
Aandelen futures        
Index opties X X X  
Index futures X X X X
FX opties X      
FX futures X      
Commodity opties     X  
Commodity futures     X