DEGIRO BV

Amstelplein 1
Amsterdam
T 020-5353496
klanten@degiro.nl
www.degiro.nl

DEGIRO is een broker die met zijn concurrerende tarievenstructuur in korte tijd is uitgegroeid tot een van de grootste brokers van Europa. DEGIRO richtte zich aanvankelijk op de professionele markt. In 2013 kregen particulieren klanten ook hun eigen platform, waar de prijzen even scherp zijn als die van professionele partijen. Hiermee wil DEGIRO beleggen toegankelijk maken voor iedereen.

Eerlijke prijzen
Transactiekosten hebben direct invloed op het rendement wat u als belegger behaald. Door de efficiënte bedrijfsvoering en solide IT-structuur maakt DEGIRO het mogelijk om haar diensten tegen zeer scherpe en transparante tarieven aan te bieden. Inclusief gratis real-time koersen, en het orderboek dat u tot 5 niveaus kunt inzien op Euronext.

Handel wereldwijd
Met een uitgebreide en gebruiksvriendelijke WebTrader maakt DEGIRO beleggen makkelijk voor iedereen. Daarnaast kunt u gratis de prijswinnende app downloaden. Hiermee kunt u altijd en overal beleggen. 

Wij bieden op zeer transparante wijze onze klanten groothandelstarieven aan. Bij ons zijn er geen verborgen kosten en een account openen is kosteloos. Beleggers zijn steeds vaker volledig online actief. Hier sluit DEGIRO perfect op aan. Bij ons betalen klanten niet voor overbodige kosten. DEGIRO neemt het verschil in tarieven dat tussen professionele en particuliere beleggers bestaat weg,” zegt Martijn Rehling van DEGIRO.

DEGIRO BV is actief op de volgende Euronext markten:

Cash Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen X X X X
Obligaties X X X X
Warrants & Cerificates X X X X
ETFs (Trackers) X X X X
Funds X X X X
DERIVATEN Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen opties X X X  
Aandelen futures        
Index opties X X X  
Index futures X X X X
FX opties X      
FX futures X      
Commodity opties     X  
Commodity futures     X  

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM