BinckBank N.V.

Barbara Strozzilaan 310
Amsterdam
T 020 606 2666
klantenservice@binck.nl
S www.binck.nl

U kiest uw eigen weg, u bepaalt zelf wat goed voor u is. Kortom, u maakt uw eigen keuzes. En wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Met een gebruiksvriendelijk, prijswinnend platform en deskundige ondersteuning. Zodat u zelf de juiste beslissingen kunt nemen. We leunen nooit achterover, maar we kijken altijd hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn. Welkom bij Binck.

U wilt een gezonde financiële positie voor uzelf. Wij ook. Binck is onderdeel van BinckBank nv, een Nederlandse onderneming genoteerd op Euronext Amsterdam. BinckBank heeft een solide liquiditeitspositie, maakt een gezonde winst en onderneemt geen risicovolle activiteiten. BinckBank is in bezit van een bankvergunning. Wel zo’n prettig gevoel.

Verbazingwekkend goede service. U belegt natuurlijk zelf, maar voor de momenten dat u even wat hulp nodig heeft, staan onze medewerkers voor u klaar. En wel 6 dagen per week. De mensen van onze klantenservice weten niet alleen hoe je service moet verlenen; ze hebben beleggen in hun bloed. Dus ze helpen u niet alleen vriendelijk, ze helpen u vooral verder. Binck is bereikbaar per telefoon, e-mail, Twitter of Facebook. Of persoonlijk op kantoor.

Scherpe tarieven & transparante orderafhandeling. U belegt om een mooi rendement te halen. En dat rendement is maximaal als u uw kosten zo laag mogelijk zijn én als u de beste uitvoeringsprijs krijgt. Daarom is het goed om te weten dat u bij Binck altijd verzekerd bent van lage transactietarieven, zonder verborgen kosten.

Best of Book: de beste prijs
Om de beste uitvoeringsprijs voor aandelen te behalen is Binck aangesloten op Best of Book, een service van Euronext speciaal voor particuliere beleggers. Best of Book kan u een aanzienlijke prijsverbetering opleveren: namelijk een lagere prijs bij aankoop en een hogere bij verkoop.

BinckBank N.V. is actief op de volgende Euronext markten:

Cash Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen X X X X
Obligaties X X X X
Warrants & Cerificates X X X X
ETFs (Trackers) X X X X
Funds X X X X
DERIVATEN Amsterdam Brussel Parijs lissabon
Aandelen opties X X X  
Aandelen futures        
Index opties X X X  
Index futures X X X  
FX opties X      
FX futures X      
Commodity opties     X  
Commodity futures     X  

 

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM