De Amsterdam Exchange Experience wordt mede mogelijk gemaakt door:

Over Stichting Capital Amsterdam

Stichting Capital AmsterdamStichting Capital Amsterdam is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelt om de maatschappelijke en economische betekenis van een goed functionerende openbare kapitaalmarkt in Nederland, waaronder de Amsterdamse beurs, zowel in het verleden, heden als in de toekomst, uit te dragen en te bevorderen. Voor nadere informatie: www.capitalamsterdam.com

Over Euronext

Euronext

Euronext is de primaire beurs in de Eurozone met meer dan 1.300 uitgevende instellingen die samen goed zijn voor een beurswaarde van € 2600 miljard, een franchise op het gebied van topaandelen met meer dan 20 uitgevende instellingen in de EURO STOXX 50®-benchmark en een sterk en divers binnenlands en internationaal klantenbestand.

Euronext exploiteert gereguleerde en transparante aandelen- en derivatenmarkten. Het totale productaanbod van Euronext omvat aandelen, ETFs, warrants & certificaten, obligaties, derivaten, commodities en indices. Daarnaast zet Euronext haar expertise op het gebied van actieve markten in door technologie en beheerde diensten aan derden te leveren. Euronext exploiteert gereguleerde markten, Alternext, en de Vrije Markt. Daarnaast biedt zij EnterNext, dat toegang tot kapitaalmarkten voor het MKB mogelijk maakt.

Voor meer informatie: www.euronext.com

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM