Home

Maak kennis met onze nieuwe websites:

www.euronext.com

Binnenkort zullen wij de huidige AEX website gaan sluiten. U kunt dan op onderstaande sites terecht voor uw informatie. De sites zijn al volledig operationeel dus neem gerust vast een kijkje. De links gaan naar pagina's die wij speciaal voor u hebben gemaakt. Op deze pagina's heeft u alle Amsterdam gerelateerde informatie bij elkaar. Via de navigatie van de websites kunt u het gehele informatie-aanbod vinden.  

Leer alles over Euronext en haar producten en diensten
euronext.com

Alle koersinformatie en productspecificaties
live.euronext.com

Videos

AEX Experience

Stap in de wereld van de beurs
Werp met uw bedrijf, studenten, collega’s, leden van uw beleggings- of serviceclub of andere groep geïnteresseerden een exclusieve blik achter de schermen van de Amsterdamse beurs!
Bezoek Beursplein 5, bestel nu online uw entreekaarten.

In de Boardroom

In de Boardroom

'In de Boardroom', een initiatief van Euronext, brengt de CEO van beursgenoteerde bedrijven bij u op het scherm. Tijdens een interview gaat de CEO dieper in op ontwikkelingen, trends en resultaten van het bedrijf. U kan het interview volgen via een live webinar en/of het achteraf bekijken.
Terugkijken:
Bernd Stahli, CEO NSI NV
Frans Muller, CEO Ahold Delhaize

Laatste nieuws

Laatste Nieuws

21 Jun 2019 FASTNED B.V. NL0013654809-XAMS
07 Jun 2019 Marel hf. IS0000000388-XAMS
initialisechart("","NL0000000107-XAMS","300","1.5","blue","FR")
initialisechart("","NL0000249274-XAMS","300","1.5","blue","FR")
Educatie

Volcube- online optietraining

Volcube: Verbeter uw optiekennis met online trainingsplatform. Door een unieke samenwerking mag Euronext u een gratis proefperiode van twee weken aanbieden op een speciale Euronext versie van Volcube, het online trainingsplatform voor opties.

Beursplein 5

Ga mee op een spannende, interactieve reis door de geschiedenis, van de zeevarende VOC en het allereerste aandeel tot de moderne elektronische beursvloer van nu. 

Het Klokhuis

Maurice duikt in de wereld van het grote geld. Hij legt op de Amsterdamse Beurs uit wat een aandeel is en hoe een koers tot stand komt. Wat moet hij doen? Sparen of beleggen?

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Live.euronext.com - Markets Amsterdam

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM