Home

De Gong

Global Investment Challenge

De Gong

TomTom wint Automotive Award

De Gong

Hof Hoorneman Global Fund
Videos

TAKEAWAY.COM N.V.

Succesvolle Tech IPO brengt € 328 miljoen op
“"Ik ben er trots op dat we vandaag met Takeaway.com naar de beurs zijn gegaan. Deze beursgang stelt ons bedrijf in staat om de snelle groei van de afgelopen 16 jaar voort te zetten. Het is ook een compliment voor onze medewerkers die erg hard hebben gewerkt om takeaway.com vanuit het niets te op te bouwen tot waar we nu zijn."”
Jitse Groen, CEO Takeaway.com

 

AEX Experience

Stap in de wereld van de beurs
Werp met uw bedrijf, studenten, collega’s, leden van uw beleggings- of serviceclub of andere groep geïnteresseerden een exclusieve blik achter de schermen van de Amsterdamse beurs!
Bezoek Beursplein 5, bestel nu online uw entreekaarten.

Vontobel

Euronext verwelkomt Warrants & Certificates uitgever Vontobel met de notering van bijna 1.200 structured products op Euronext Amsterdam en Parijs. Een nieuw hoogtepunt voor Euronext waarmee het aantal genoteerde producten nu op meer dan 50.000 komt.

Best of Book

‘Best of Book’ is een service van Euronext die er op gericht is om particuliere beleggers de best mogelijke uitvoering van hun orders te garanderen. Gespecialiseerde liquidity providers zorgen voor betere prijzen op de 550 meest verhandelde aandelen uit de nationale indices van Euronext.

Laatste nieuws

Laatste Nieuws

Laatste

Ahold NL0011794037
Fusie/Overname - Ingangsdatum: 25 juli 2016

Voor meer informatie kunt u terecht op www.euronext.com

initialisechart("","NL0000000107-XAMS","300","1.5","blue","FR")
initialisechart("","NL0000249274-XAMS","300","1.5","blue","FR")
Educatie

Beursplein 5

Ga mee op een spannende, interactieve reis door de geschiedenis, van de zeevarende VOC en het allereerste aandeel tot de moderne elektronische beursvloer van nu. 

Het Klokhuis

Maurice duikt in de wereld van het grote geld. Hij legt op de Amsterdamse Beurs uit wat een aandeel is en hoe een koers tot stand komt. Wat moet hij doen? Sparen of beleggen?

Volcube- online optietraining

Volcube: Verbeter uw optiekennis met online trainingsplatform. Door een unieke samenwerking mag Euronext u een gratis proefperiode van twee weken aanbieden op een speciale Euronext versie van Volcube, het online trainingsplatform voor opties.