Euronext markt data app

EURONEXT MARKET DATA APP – Nu voorzien van Sentiment Analyse, Trending Nieuws en Broker Connectivity

Alle financiële marktgegevens binnen handbereik.

Nu voorzien van Sentiment Analyse, Trending Nieuws en Broker Connectivity

De Euronext Market Data app is een gratis en gemakkelijk middel voor investeerders om met een klik op de knop over alle benodigde data te beschikken. De app is voorzien van extra functies zoals een Sentiment Analyse, Trending Nieuws en Broker Connectivity.

Download gratis in de Apple Itunes store

De Euronext Market Data app beschikt over uitgebreide informatie van 's werelds grootste indices, aandelenkoersen, valuta's en meer.

Het bevat uitgebreide koersinformatie van aandelenbeurzen en indices van zowel Euronext als van andere aandelenbeurzen wereldwijd, waardoor u nog maar één klik verwijdert bent van alle marktinformatie die u nodig heeft.

De Euronext app is gratis beschikbaar en toont koersinformatie 15 minuten vertraagd.

De volgende marktinformatie is beschikbaar:

  • Euronext indices, waaronder AEX®, Bel 20®, CAC 40®, PSI 20® en Euronext sector indices;
  • Andere belangrijke indices wereldwijd, waaronder EuroStoxx50, FTSE MIB, DAX, Ibex 35, Nasdaq 100, Dow Jones, S & P TSX, Nikkei, Hang Seng;
  • Aandelenkoersen van Euronext;
  • Koersinformatie van andere belangrijke beurzen wereldwijd, waaronder LSE, Deutsche Börse, BME, NASDAQ OMX, SIX en NYSE;
  • Andere informatie, zoals grafieken, prijsinformatie en statistieken;

De nieuwe functies van de app, zoals Sentiment Analyse en Trending Nieuws, worden aangeboden in samenwerking met Heckyl Technologies. Investeerders kunnen een melding ontvangen met informatie over veranderingen in het sentiment rondom de waarde van een bedrijf voordat dit effect heeft op de koers. Deze informatie is een resultaat van de analyse van een grote hoeveelheid data bronnen, inclusief nieuwsdiensten, social media, websites en het interpreteren en vertalen van deze data naar direct bruikbare informatie.

 De Broker Connectivity optie voorziet handelaren van ‘in-app’ links naar relevante broker handelsplatformen. Deze links maken het mogelijk voor investeerders om direct te reageren op basis van de informatie die ze op de app hebben gevonden.

Euronext heeft deze app gemaakt in samenwerking met Infobolsa, een toonaangevende leverancier van diensten en oplossingen in de financiële dienstverlening.

Download gratis in de Apple Itunes store